A picture
G.A.M. beheer > Projecten > Referenties

Referenties

Casa Candeliere (De Lier)

Op de hoek van de Noord-Lierweg en de Blaker (De Lier) worden middels herontwikkeling tuinbouwgebied 4 ruime woonkavels aan een waterplas gerealiseerd, genaamd "Casa Candeliere".

Alle kavels zijn reeds verkochtOntwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Beheer b.v.
Architect: Architectenburo VB3
Makelaar: Kouwenhoven Vastgoed Advies
Kavels Oranjelaan - VERKOCHT

2 vrije kavels in dorpskern Den Hoorn.

 Buitengewoon te Sion is afgerond!

“Een Buitengewoon mooie kans om uw eigen droomwoning te realiseren op 1 van de fraaist gelegen locaties van Sion”


*** 4 uniek gelegen ruime kavels in RijswijkBuiten aan de Sionsweg ***

Alle kavels zijn verkocht.

Klik hier voor de brochureKastanjewetering Delft

Realiseer hier uw eigen droomhuis (verkocht!)
Deze vrije bouwkavel, Kastanjewetering 8 te Delft, is fraai gelegen aan open vaarwater. U vind hier rust en ruimte, terwijl het centrum van Delft met alle mogelijke voorzieningen toch op korte afstand te bereiken is. 

Afmetingen:-597 m2 kaveloppervlak
-circa 23 m1 breed x 26 m1 diep

Verkocht!

  Asvest 20 te Delft

Asvest Delft - nieuwbouw woonstudiocomplex -VERHUURD

Aan de rand van de zuidelijke binnenstad van Delft is aan de Asvest 20, een wooncomplex gerealiseerd met 6 luxe loftstudio's in de (vrije) huursector.Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Beheer b.v.
Bouwer: Weboma
Architect: VB3 architecten
Glaszicht te Maasdijk (Wonen à la Carte)

De 8 twee-onder-een-kap woningen aan de Prinses Maximastraat te Maasdijk zijn reeds verkocht en gerealiseerd. Meer info: wonenalacarte.nl/glaszicht-fase-2/Ontwikkelaar: Wonen a la Carte i.s.m. G.A.M. van Leeuwen
1001 Delft, u mag 27 woonwensen doen!

1001 Delft: afgerond!

Er was eens een stad met een leuke wijk waar steeds meer mensen graag wilden wonen. Begrijpelijk, want in die Indische buurt was het heel gezellig en ook lag het wijkje heel fijn op de rand van het centrum.

Helaas waren er daar te weinig huizen. Tot een oude wijze man met een slim idee kwam: ‘Laten we huizen bouwen op de plek van dat ene oude gebouw dat we toch niet veel gebruiken’. En zo geschiedde. Er werden plannen gemaakt voor 27 betaalbare eengezinswoningen, appartementen en semi-bungalows in de Arubastraat onder de naam 1001Delft. Het ene huis nog mooier dan het andere. En de mensen die daar gingen wonen, leefden nog lang en gelukkig.

Een ontwikkeling van WeGamBo v.o.f. (G.A.M. van Leeuwen Beheer  i.s.m. Weboma)

   

 Ontwikkelaar: WeGamBo v.o.f. (G.A.M. van Leeuwen Beheer en Weboma)
Bouwer: Weboma
Architect: duoS architecten
Makelaar: Van Daal Makelaardij
Park Meervaart, 41 woningen

In Park Meervaart te Berkel en Rodenrijs zijn 41 prachtige woningen in hofvorm gerealiseerd. De kenmerkende Hollandse bouwstijl van de ruime woningen en de parkachtige opzet van de wijk met veel groen en water, refereren aan de jaren 30. De opvallende architectuur en de landelijke uitstraling van de woningen met schuine kappen, traditionele pannendaken, gemetselde schoorstenen, veranda's, (Franse) balkons en sierlijke dakoverstekken geven het project een duidelijk eigen gezicht. 

Ontwikkelaar: Hermes & Van Leeuwen v.o.f.
Bouwer: Boston v.o.f. (Weboma en Stebru)
Architect: KOW
Makelaar: Lagerweij & Fonk Makelaardij / Van Dullink Makelaardij
De 7 van Simon te Delft

Aan de Simonsstraat in Delft zijn in een historisch gebouw, de oude bewaarschool, zeven eigentijdse appartementen gerealiseerd: De 7 van Simon. Zeven verschillende appartementen voor mensen die waarde hechten aan wonen met een eigen karakter, compleet gestoffeerd en voorzien van luxe keuken. 

Eigenaar: G.A.M. van Leeuwen Beheer B.V.Ontwikkelaar: WeGamBo v.o.f.
Bouwer: Bouwmaatschappij Weboma
Architect: duoS architecten
Makelaar: Bjornd Makelaardij
Kavel Noordeindseweg 103 - Berkel en Rodenrijs

Bouwperceel van ruim 920 m2, realiseer hier uw droomhuis! VERKOCHT

Buitenaf en toch midden in de Randstad gelegen met alle voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer en winkelcentra in de nabijheid. 
Aan de Noordeindseweg 103 te Berkel en Rodenrijs, ligt deze dijkkavel, fraai gelegen aan het water de "Noordeindsevaart". Het kavel wordt ontsloten via het naastgelegen kleinschalige nieuwbouwpark.

Verkoopinformatie:

Schieland Borsboom 079-3163366

Van Dullink NVM Makelaars 010-5114455Rijksmonument Wijnhaven 15 ABC te Delft

In het 18de eeuwse Rijksmonument Wijnhaven 15, waar eerder de onderliggende winkelruimte in ere is hersteld, zijn in 2010/2011 een drietal luxueuse appartementen met vele originele details gerealiseerd door middel van een grondige restauratie en interne verbouwing. De 3 appartementen (15 A, B en C) worden verhuurd, compleet met badkamers, keukens, vloer- en wandafwerking.

Eigenaar: fam. G.A.M. van LeeuwenOntwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Beheer B.V.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen B.V.
Architect: VB3 Architecten
Makelaar: Bjornd Makelaardij
De Zonneburcht te Den Hoorn (kindercentrum)

Het voormalige zustershuis De Burcht (een gemeentelijk monument) aan de Schoolstraat in Den Hoorn werd in 2002 aangekocht door familie G.A.M. van Leeuwen. Na een lange zoektocht voor een juiste bestemming heeft in 2010/2011 een grootschalige renovatie en interne verbouwing plaatsgevonden om het pand geschikt te maken voor verhuur aan kinderopvang ZON! Het geheel is turn-key opgeleverd, inclusief tuinaanleg.
Op 28 april 2011 opende kinderopvang De Zonneburcht haar deuren.

Eigenaar: familie G.A.M. van Leeuwen
Huurder: kinderopvang ZON! (Zonneburcht BV)

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Beheer B.V.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen B.V.
Architect: Restauro Architecten (extern) en IDEE Architecten (intern)
't Noordeindsche Dael fase I, 29 woningen

In 't Noordeindsche Dael zijn 29 geschakelde en vrijstaande herenhuizen en villa's op basis van de jaren dertig-architectuur gerealiseerd. Deze klassieke en romantische bouwstijl kenmerkt zich door ambachtelijke toepassing van robuuste bakstenen klassiek-ontwerp kozijnen schuine kappen met ouderwetse pannendaken en sierlijke dakoverstekken. Bij het planontwerp is - in tegenstelling tot veel andere wijken - bewust gekozen voor een afwisselende plaatsing en combinatie van de 8 verschillende woningtypen zodat een gevarieerd straatbeeld is ontstaan.

Ontwikkelaar: Hermes & Van Leeuwen v.o.f.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen B.V.
Architect: Mulleners + Mulleners te Amsterdam
Makelaar: Lagerweij & Fonk Makelaardij
Keenenburgweg 8, vrijstaande woning met kelder en garage

Midden in het centrum van Schipluiden heeft G.A.M. van Leeuwen Project b.v. enige jaren nadat de grond was aangekocht een klassiek vormgegeven vrijstaande onderkelderde woning met vrijstaande garage ontwikkelt en gerealiseerd voor fam. V.d. Drift.

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Project B.V.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen B.V.
Architect: S/G/ Architecten bna
Makelaar: in eigen beheer
Quintet, 5 stadswoningen te Delft: Alles verkocht!

Quintet was een nieuwbouwproject van 5 stadswoningen, een schitterend voorbeeld van binnenstedelijke herstructurering. De 3-laagse stadswoningen staan halverwege de Trompetstraat, ter hoogte van nummer 60, midden in de binnenstad van Delft. In een kleinschalige eigentijdse architectuur zijn de woningen met aparte indelingen zo ruimtelijk mogelijk vorm gegeven, met zorg voor de bestaande omgeving en bebouwing.

Ontwikkelaar: Hermes & Van Leeuwen v.o.f.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen B.V.
Architect: Van Bergen & Witte Architecten
Makelaar: Voorberg Makelaar, Vermeulen Makelaardij
De Heerlijckheit, 5 luxe vrijstaande villa`s te Den Hoorn

Op de allermooiste plek van de nieuwbouwwijk Gaag te Den Hoorn zijn 5 luxe vrijstaande villa`s De Heerlijckheit gerealiseerd. 4 van de 5 villa`s grenzen aan water en alle 5 de villa`s zijn gesitueerd bij een openbaar pleintje met groen- en speelvoorzieningen.

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Project b.v.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: Van der Leur / 01-10
Makelaar: Vermeulen Makelaardij
Villa’s van Oranje, type Marilene en Laurentien

Wonen op een historische plaats, met een eeuwenoude band met het Huis Van Oranje - dat kan in Maasdijk. De grond van dit gezellige, oerwestlandse dorpje trok al in de 17e eeuw de aandacht van Prins van Oranje Frederik Hendrik; hij maakte er met dijken een buitengebied van voor zijn gewassen (de Oranjepolder). Nu realiseert G.A.M. van Leeuwen Project B.V. uit Den Hoorn hier, aan de rand van de dorpskern, acht riante twee-onder-een-kapwoningen en zeven vrijstaande villa`s - de "Villa`s van Oranje". Inmiddels zijn type Laurentien (2/1-kap) en type Marilene (vrijstaand), totaal 10 van de 15 woningen, opgeleverd.

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Project b.v.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: Van der Voort en Bakker
Makelaar: P. Vijverberg Makelaardij
De Gekroonde P, 20x anders wonen te Delft

In de binnenstad van Delft zijn 20 appartementen in een voormalig bakkerijcomplex aan de Voorstraat gerealiseerd/gerenoveerd. 20x anders wonen betekent 20 verschillende luxe appartementen met een buitenruimte, een parkeerplaats, een berging en een ruimte voor gemeenschappelijk gebruik. De projectnaam "de Gekroonde P" is ontleend aan de bierbrouwerij die op het terrein was gevestigd en tot 1922 bier heeft gebrouwen.

Ontwikkelaar: Voorstraat CV
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: Hulshof & Nowotny, Van der Voort en Bakker
Makelaar: Era Makelaars
Brabantse Turfmarkt: 5 veel besproken appartementen te Delft

Aan de gracht van de Brabantse Turfmarkt midden in het centrum van de historische binnenstad van Delft zijn 4 unieke eigentijdse appartementen en een eengezinswoning gerealiseerd.

Ontwikkelaar: Hermes & Van Leeuwen Project v.o.f. (50% G.A.M. van Leeuwen)
Bouwer: Hermes Bouw b.v.
Architect: Ton van Bergen Architectenburo
Makelaar: Roest Staalduinen
5 Villa's Abtswoude te Delft

Op een prachtige locatie, landelijk gesitueerd aan de rand van Recreatiegebied Midden-Delfland te Delft heeft G.A.M. van Leeuwen Project b.v. uit Den Hoorn een bouwplan - genaamd "Villa`s Abtswoude" - van vijf riante vrijstaande villa`s, alsmede een bestaande vrijstaande boerderij "Landlust" gerealiseerd.

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen Project b.v.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: Van der Voort en Bakker
Makelaar: Vermeulen Makelaars
Berensteijn, 10 luxe woningen te Den Hoorn

Op het terrein Berensteijn te Den Hoorn, gelegen aan de Dijkshoornseweg, heeft Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen B.V. in eigen beheer 10 luxe woningen gerealiseerd in 4 verschillende typen. Het plan omvatte 4 geschakelde villa`s en 6 riante herenhuizen.

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: SG Bouwplanconsult b.v.
Makelaar: Voss Vastgoed
Cornelis de Witstraat, 9 vrije sectorwoningen te Delft

Ontwikkelaar: Hermes & Van Leeuwen Project v.o.f. (50% G.A.M. van Leeuwen)
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: SG Bouwplanconsult b.v.
Makelaar: Van Dullink Makelaars
Plan Gaag, 293 woningen te Den Hoorn

Dit plan was een ontwikkeling van de Combinatie Gaag V.O.F., een samenwerkingsverband tussen G.A.M. van Leeuwen Gaag B.V. en TRS Gaag B.V., en omvatte 293 rijk geschakeerde woningen. Het project kent luxe, vrijstaande landhuizen, twee-onder-een-kap types in een jaren dertig stijl, rijwoningen met op de begane grond appartementen en daarboven riante maisonnettes, nog ruimere rijwoningen met drie woonlagen, een laagbouw appartementen complex en twee markante appartementengebouwen met op de toplaag schitterende penthouses.

Ontwikkelaar: Combinatie Gaag b.v. (50% G.A.M. van Leeuwen)
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v. (50%), Bokx Bouw b.v. (50%)
Architect: Kok & De Haan, Van der Leur en Vermeer, Brouwer Steketee, Pieter Weeda - Paul van der Weijden
Makelaar: Lagerweij & Fonk Makelaardij
Mercurius, 22 ruimte-units te Monster

Ontwikkelaar: Teunissen & Berendse Vastgoed Projecten b.v.
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: -
Makelaar: Van Baar Onroerend Goed
Leeuwenberg, winkelcomplex met 16 appartementen centrum Den Hoorn

Dit project bestond uit winkelvoorzieningen met een oppervlak van 1200m2, met daarop 3 woonlagen met in totaal 16 appartementen. Het geheel is gerealiseerd op het voormalig terrein van transportbedrijf Van den Berg, in het centrum van Den Hoorn, en is geheel in eigen beheer ontwikkeld, gerealiseerd en verkocht cq. verhuurd.

Ontwikkelaar: G.A.M. van Leeuwen
Bouwer: Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen b.v.
Architect: Van den Tol b.n.a. b.v.
Makelaar: G.A.M. van Leeuwen