A picture
G.A.M. beheer > Organisatie > Lid NVB

Lid NVB

Sinds begin 2007 is G.A.M. van Leeuwen Beheer b.v. toegelaten tot en lid geworden van de NVB Vereniging voor Ontwikkelaars & Bouwondernemers.
NVB is een dynamische en snel groeiende vereniging van vooral de grotere bouwende projectontwikkelaars en projectontwikkelaars pur sang. Zij behalen hun omzet in hoofdzaak uit woningbouw, commercieel vastgoed en bijbehorende infrastructuur. Stedelijke herstructurering vormt een groeiend marktsegment.

Gevoel voor ontwikkelingen vertaalt zich ook in het denken en optreden van NVB. Als professionele vereniging voor projectontwikkelaars en bouwondernemers handelt NVB zowel marktgericht als maatschappelijk bewust. Want de klant van de projectontwikkelaar/bouwondernemer is in feite ook ónze klant. Net zo goed als zijn relatie ook ónze relatie is. Ongeacht of het nu gaat om huizenkopers, gemeenten of woningcorporaties. Of kantoorgebruikers, beleggers, retailers, etc.

Daarom ook besteedt NVB zoveel aandacht aan het in kaart brengen van ontwikkelingen op het gebied van consumentenwensen, politiek en maatschappij. Helder, actueel en betrouwbare informatie vormen de basis van het NVB-lidmaatschap. Alleen bedrijven die voldoen aan het NVB-profiel - maatschappelijke inspiratie en oog voor commercie - kunnen een lidmaatschap verwerven en behouden. Interne standaards staan garant voor de ‘trots’ van het lidmaatschap.

Meer informatie kunt u vinden op www.nvb-bouw.nl
Het laatste nieuws: